Bir Konya Hikayesi- Çocuklar İçin Hikaye Yarışması- SON BAŞVURU SÜRESİ UZATILMIŞTIR

AÇIKLAMA: ÖNCEDEN İLAN EDİLEN SON BAŞVURU TARİHİ OLAN 15 ARALIK 2022 TARİHİ YARIŞMA JÜRİSİNİN KARARI İLE 15 NİSAN 2023 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR. YARIŞMANIN YENİ TAKVİMİ İLE BİLGİYİ YARIŞMA ŞARTNAMESİNDE OKUYABİLİRSİNİZ.

Tarihte Anadolu Selçuklu Devletine, günümüzde ise binlerce gönüle başkentlik yapmış bulunan şehrimiz Konya, tarihin akışı içerisinde binlerce öyküye ev sahipliği yaptı. Hazreti Pir, Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî bize asırları aşan fikirlerini mecaz dolu hikayeleriyle anlattı. Anadolu insanının irfanı, nükte dolu hikayelerle karşımıza Akşehirli Nasreddin Hoca olarak çıkıverdi. Şehrimizde binlerce hikaye her gün yaşanmaya devam ediyor. Bu hikayelerin bir kısmı elle tutulur dünya aleminde geçti ise, bir kısmı da ondan çok daha aşkın olan Konya’nın hayal ve fikir aleminde yaşandı, yaşanacak. Çocuklar, Konya’mızın sizde yer ettiği saklı öyküleri ortaya çıkarmak için hepinizi “Bir Konya Hikayesi” yarışmasına katılmaya davet ediyoruz.

Son Başvuru: 15 Nisan 2023

Yarışma evraklarını indirmek için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.(Bazı bilgisayarlarda dosyalar biraz aşağıda görünüyor. Gezinti çubuğunda sayfanızı aşağı doğru kaydırınız.)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir